CONTACT

Bedrijfsnaam / Uitgeverij:
Buiten-Speelkaarten (KvK: 73069574)

Freek Kuipers
wilderniskaarten@gmail.com
+31619803667

E-mail

Dit is Freek!

Outdoor liefhebber, tekenaar, knutselaar en createur van Wilderniskaarten. De komende tijd zal ik deze website verder uitbreiden met meer informatie. Dus blijf welkom en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je op de hoogte blijft!

Jouw aankoop van mijn producten is een echte ondersteuning voor het verder kunnen ontwikkelen van dit project. Wil je helpen dit iniatief te doen groeien en meer van dit soort producten zien? Deel dan mijn social-media berichten, geef het af en toe een like en boven alles: deel je enthousiasme met vrienden en familie! Mond-op-mond reclame is de beste manier waarmee je mij kan helpen.

Deze projecten ontwikkel ik vanuit een passie voor outdoor activiteiten. Er is nog veel meer wat ik wil ontwikkelen, maar dat kost tijd. Als ik hieruit inkomsten kan verdienen, kan ik ook meer tijd toewijden en dus vaker met nieuwe dingen komen. Daarom: vertel een ander over mijn producten!

Een mooi avontuur en een goede oogst toegewenst!

Waarom ik zelf niet aan particulieren verkoop:

De winkels die mijn kaarten verkopen zijn speciaalzaken met mensen die liefde hebben voor en expertise in hun vak. Dankzij hun heb ik een grotere verspreiding dan ik in mijn eentje kan bereiken. Bovendien: schoenmaker blijf bij je leest. Door deze samenwerkingen kan ik mij focussen op het ontwerpen en testen van nieuwe producten. Ik ben niet instaat dezelfde voortreffelijke, snelle en profesionele service te bieden zoals zij die kunnen geven.