Contact

Bedrijfsnaam / Uitgeverij:
Buiten-Speelkaarten

KvK: 73069574
BTW: 93386783B04
IBAN: NL24ABNA0832744352

   1e Kruisstraat26
        7413 VE Deventer (NL)
   wilderniskaarten@gmail.com
    +31619803667
   www.wilderniskaarten.nl
    Wildernis Kaarten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Heb je een website nodig?
Goedkope en snelle oplossing!

(Lees de uitleg & gebruik de onderstaande link.)

Ik heb deze website zelf gemaakt met super simpele sofware van Yourhosting en ik ben HEEL tevreden over hun service. Heb jij ook een website nodig? Voor deze oplossing heb je geen html kennis nodig.

Kan je met Word een brief schrijven? Dan kan je met de software van Yourhosting een website maken, uploaden & onderhouden! Zo simpel is het!

Het heet MijnWebsite en het is een all-in-one oplossing. Het werkt heel intuïtief: klik-en-sleep. Er zijn diverse templates beschikbaar en er is een grote collectie aan beeldmateriaal waarmee je kan werken. Je kan dus gelijk aan de slag en je hebt binnen één avondje een website online staan. Je kan ook je eigen indeling maken en je eigen beeldmateriaal gebruiken. Wanneer je een andere stijl wilt toepassen veranderd de software automatisch alles voor je. Je teksten en afbeeldingen worden dan automatisch over gezet.

Voor dezelfde prijs waar je elders enkel een domein-naam registreerd, krijg je bij Yourhosting het gemak van MijnWebsite erbij! Hierdoor hoef ik geen dure mensen in te huren en ben ik ook niet afhankelijk van iemand anders wanneer ik wat wil veranderen aan mijn website. Bedenk maar eens wat het je kost als je voor iedere aanpassing iemand in uren moet uitbetalen...

Er is zelfs een optie voor een kant-en-klare webshop! Je word stap voor stap door het programma geholpen. Het wijst zich vanzelf. Bovendien maakt MijnWebsite alles automatisch responsive. Wat betekend dat je website ook op mobiele telefoons er goed uit komt te zien.

Enthousiast? Kijk eerst eens rustig rond. Bestudeer alles goed. Ik krijg voor iedere nieuwe klant die via mijn onderstaande link bij Yourhosting een pakket neemt een kleine vergoeding. Hopelijk gun je mij dit. Het kost jouw niks extra!

Dus:
als je MijnWebsite wilt gaan gebruiken, kom dan terug en meld je dan als je blieft aan via mijn onderstaande link.

Bedankt!

PS Je mag mij gerust bellen als je vragen hebt. Ik help je graag!


Dit is Freek!

Outdoor liefhebber, tekenaar, knutselaar en createur van Wilderniskaarten. De komende tijd zal ik deze website verder uitbreiden met meer informatie. Dus blijf welkom en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je op de hoogte blijft!

Een mooi avontuur en een goede oogst toegewenst!