Media-Kit 2022

Hieronder vindt u een downloadlink voor de media-kit van Uitgeverij Buiten-Speelkaarten. De afbeeldingen hierin mag u gebruiken op uw social-media kanalen, website, webshop, blog, nieuwsbrieven, folders, et cetera.

PAS OP: op dit beeldmateriaal zijn auteursrechten van toepassing! U mag GEEN aanpassingen hieraan maken zonder schriftelijke toestemming van de auteur/illustrator of uitgeverij. U mag de afbeeldingen gebruiken en delen zoals ze zijn. Neem contact op indien u aanpassingen wilt maken of specifieke wensen heeft. Voor de wederverkopers en media doeleinden ga ik graag aan het werk.

DOWNLOAD:

TIP: print deze mini survival gids dubbelzijdig uit. Op die manier heb je een echte micro gids en dan ook gelijk twee! Bijvoorbeeld om er één aan een vriend te geven. Let er ook op dat je het document op 100% schaling uitprint i.v.m. de meetlinten.

Mini Survival Gids

Hieronder vindt u een downloadlink voor de "Mini Survival Guide". Deze wordt gratis aangeboden voor persoonlijk gebruik. Deze mag NIET voor commerciele doeleinde gebruikt en/of verspreid worden in geen enkele vorm.

DOWNLOAD:


UITZONDERING: als u een buscraft cursus e.d. geeft mag u deze survival gids gratis aan uw cursisten geven, maar u mag er dan geen geld voor vragen.

WAARSCHUWING: bushcraft-, scouting- en survival-activiteiten komen met risico's. De informatie in dit document is beknopt en kan niet als compleet beschouwt worden. Er zijn veel nuances waar men rekening mee moet houden, welke niet in dit document worden uitgelegd. Alle handelingen die u doet zijn voor eigen risico. Leg dit ook uit aan mensen die u deze gids geeft!

PAS OP: dit document is auteursrechtelijk beschermd. U mag GEEN ENKELE aanpassing hieraan maken. Twee belangrijke redenen hiertoe zijn: 1) Door de verwijzing naar bushcraftplayingcards.com in het document is het duidelijk wat de bron is van dit document en wie verantwoordelijk is voor de inhoud. 2) Het maken van deze mini survival gids heeft mij heel wat uren arbeid gekost. In ruil daarvoor hoop ik enkel dat ik er wat naamsbekendheid mee krijg. Hopelijk wordt mij dat gegund.

Vragen of suggesties? Ik ben oprecht geinteresseerd! Neem contact en stuur mij een mail.


Op de hoogte blijven voor de volgende download?

Volg mij dan op social media. Vergeet niet een paar posts een

of

te geven! Zodat het algoritme weet dat je hier in de toekomst meer van wilt zien.

Op mijn Instagram heb ik extra beeldmateriaal staan ter aanvulling van de kaarten.